Оценете
(19 гласа)
Режими на игра - 4.4 out of 5 based on 19 votes
Завладей "Полето на Справедливостта"

League of Legends предлара различни карти на които да играете.Тези бойни полета или "Полета на справедливостта" имат различен терен,цели и правила за победа, също така различни summoner магии и предмети.

Режими на игра

Бойните полета спадат към два главни режима на игра: Classic и Dominion.Класическия режим изисква да разрушите Нексуса на противника, докато защитавате вашия.

Summoners Rift

Флагмена на League of Legends, Summoner's Rift остава бойно поле на избор за по-голямата част от играчите. Два отбора от по 5 шампиона се сражават в три линии. Има джунгла, в която се намират силни бъфове и главни неутрални цели. Дългия laning phase и големите отборни битки са характерни за този режим на игра.

Прочетете още...

Twisted Treeline

Втората карта, която беше добавена в League of Legends, Twisted Treeline, се отличава с две линии и отбори с по трима играчи. Те започват играта с повече начално злато отколкото на Summoner's Rift. Единствена, централизирана джунгла между линиите, в която се намират олтари за кръв, окуражавайки битка за неутралните цели и чести ганкове.

Прочетете още...

Howling Abbys

Вдъхновена от популярния режим на игра измежду League of Legends обществото All Random All Mid, Howling Abbys се отличава с една единствена линия. На тази карта healing-а и купуването са позволени само след като героят ви е умрял. Това мотивира играчите да са по агресивни и да създава повече отборни битки.

Прочетете още...

Прочетена 12088 пъти Последно променена в Неделя, 11 Януари 2015 00:15
Още в тази категория: « The Summoner's Code Doom Challenge 3 »