Оценете
(8 гласа)
Howling Abbys - 4.4 out of 5 based on 8 votes
Защити и унищожи

Каквото започна като движение в обществото на League Of Legends, бързо се превърна в една от най-популярните карти днес. Виещата Бездна се играе от два отбора от пет героя. Няма джунгла. Героите започват играта с трето ниво и прилично количество злато, така битката започва веднага щом героите се засекат.

Битката на Бездната

Единствената карта с една линия за League Of Legends, Виещата Бездна се състои от две бази, сложени в двата края на мост. Мостът е защитен от две кули и инхибитор, докато самият Nexus е защитен от чифт по-силни кули. Заради липсата на джунгла, Виещата Бездна има най-честите и интензивни отборни битки от всяка друга карта.

Запазване на мощта
Няма лекуване и пазаруване
Геройската платформа на Виещата Бездна не предлага лекуване, а пазаруването е стриктно лимитирано. Героите могат да пазаруват предмети, докато са мъртви или веднага след като се съживят и преди да напуснат платформата. Магията за връщане също е изключена.
Здравна Реликва
Поради отсъствието на платформа, която лекува, ще намерите здравни реликви, разпрострени по моста на равни разстояния. Щом бъдат използвани, тези реликви ще възстановят мана и жизнени точки.
Единствен инхибитор
Поради факта, че има само една линия за завладяване, щом унищожите инхибитора на опонента, това може да обърне цяла игра, тъй като след като унищожите инхибитор, ще започнат да се призовават по два супер миньона на вълна. Защитавайте си инхибитора на всяка цена.
Прочетена 6269 пъти Последно променена в Събота, 17 Януари 2015 18:14
Още в тази категория: « Summoner's Rift Twisted Treeline »