Оценете
(10 гласа)
Summoner's Rift - 5.0 out of 5 based on 10 votes
Защити и унищожи

Първaта и най-популярната Област на Правосъдието. Тя е приета за златния стандарт в състезателната област на играта League of Legends. Действието се развива в дискретни фази, започващи с дуели между героите в линията и кулминирайки в отборни битки в голям мащаб. Печелите играта, като чрез унищожение на противниковите кули стигнете до неговия Нексус и го унищожите.

Битката на Областта

Най-голямото достъпно бойно поле в играта. То е огледално от двете страни и се състои от три линии към противниковата база. Всяка линия е защитена от три кули и инхибитор, докато Нексуса е защитен от чифт оръдейни кули. Двете страни на картата се славят с големи джунгли, съдържащи подсилващи ефекти за играча, който ги вземе, а пък средата на картата се определя от река, в двата края, на която има две чудовища - господари, които дават облаги на целия отбор.

Неутралната земя
Джунглата
Огледалните джунгли на Областта всяка съдържа няколко по-слаби лагери с чудовища, както и два по-силни. Те дават подсилващи облаги на този, който ги убие. Управляването на тези облаги е фундаментално за максимизирането на ефективността на вашия отбор, затова внимавайте, защото ако противник навлезе в джунглата ви, можете да се окажете с откраднати бъфове.

Герб на Гущерът - старейшина
Бъф, който прави обикновените ви атаки подсилени, като забавят противника и нанасят щети през определен период от време.
Герб на Древният Голем
Бъф, който намаля времето, през което не можете да си използвате магиите и героят ви възстановява мана по-бързо.

Драконът
Намиращ се в реката, в долната част на картата, това неутрално чудовище обикновенно е най-добре се третира с група.

Убиването на дракона дава бонус злато на всеки герой от отбора ви.

Барон Нашор
Опасно чудовище, което е в реката, настанило се в горната част на картата. Трудна битка дори и за пет добре оборудвани героя. Барон Нашор е най-голямото предизвикателство от всички неутрални чудовища на картата. Убиването на този огромен червей дава злато на всеки човек от отбора, както и силен бъф. 

Издигнат с Барон Нашор
Бъф, който ви кара бързо да възстановявате жизнени точки и мана, както и допълнителни бонус магически точки и точки физически щети.

Прочетена 8936 пъти Последно променена в Неделя, 11 Януари 2015 18:21