Оценете
(5 гласа)
Twisted Treeline - 5.0 out of 5 based on 5 votes
Защити и унищожи

Втората класическа League of Legends карта - Усуканата Гора, обикновено се състои от бързи, по-кървави игри, с подчертано ганкване и битки в малък размер. Получавате победата, като чрез унищожение стигнете до противниковия Нексус и го унищожите.

Битката на Сенчестите Острови

По-малка карта от Полетата на Правосъдието, Усуканата гора е конфигурирана хоризонтално, с две линии, между които има неутрална земя(джунгла).
Две кули са поставени по дължината на линиите и Нексуса е защитен само от една кула.
Отборите се състоят от 3 героя и всеки герой започва играта със солидно количество злато. Смалената карта и ускорената крива на нивата прави играта по-кратка, с повече убийства.

Неутралната земя
Джунглата
Централизираната джунгла на Усуканата Гора предлага много на брой входове за ганкване на линиите, като това повишава ефективността на бързи ганкове както и на по-агресивна контра-гора. Джънглърите често нападат хората от линиите в ранната игра.Очаквайте много екшън в неутралните части на Усуканата Гора.
Олтари
Джунглата на Усуканата Гора има два завземащи се олтара, които дават бонуси на отбора, който ги притежава. Завладяването на олтар го прави заключен за няколко минути, така опонентите не могат да го вземат през това време.
Vilemaw
Най-силното чудовище в Усуканата Гора, този огромен паяк представлява значима заплаха за цял отбор от герои. Побеждаването на Vilemaw дава бонус злато, заедно с бъф на целия отбор, даващ допълнителна бързина на обикновените атаки, намаляне на времето, необходимо, за да се заредят магиите, бързо възстановяване на мана и на жизнени точки.
Прочетена 6371 пъти Последно променена в Събота, 17 Януари 2015 17:47
Още в тази категория: « Howling Abbys