Петък, 18 Септември 2015 17:09

ESL НАЦИОНАЛЕН ШАМПИОНАТ- ФИНАЛИ Избрана

Написана от 
Оценете
(2 гласа)
ESL НАЦИОНАЛЕН ШАМПИОНАТ- ФИНАЛИ - 5.0 out of 5 based on 2 votes
Криейтив Комънс договорСтатията използва лиценз Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Ако този уикенд сте свободни, обичате игрите и искате да разнообразите с нещо ново, имаме предложение за вас. На 19 и 20 септември ще се проведат финалите на първото издание на ESL Националнен Шампионат, където ще премерят сили най-добрите геймъри в България. Турнирът има цели три дисциплини: CS:GO, League of Legends и Hearthstone, като общият награден фонд за тях ще бъде изумителната сума от 11 хиляди лева, от която всеки ще грабне по нещо. Още се колебаете, недейте!

 

 

След тежки и оспорвани битки на трите бойни полета станаха ясни и последните оцелели, които ще се състезават за големия приз на турнира. При Counter Strike категорията те ще са отдавна познатите ни E-Frag.net, HeadshotBG, Wrecking Gaming и WinFiction. Разбира се, фаворити тук са момчетата от E-Frag, които имат много богат международен опит и показват добри резултати на световната сцена срещу световно изявени отбори. Обрати също са допуснати, след като и другите участници се представиха добре по време на груповата фаза и заслужено ще мерят сили за купата. Gplay, Team Reverse, Petimata Priqteli и любимите на всички Biskvitki Zakuska ще са четирите екипа, които ще спорят за място на най-високата стълбичка в дисциплината League of Legends. Оставете всичките си догадки за изхода от двубоите и се насладете на зрелището, което тези отбори със сигурност ще сътворят. Не на последно място дойдоха и претендентите за Heartstone приза, които ще са: Владимир „Tsanibus” Вълков, Александър “Selem” Инчовски, Димитър „Skulltaker“ Евстатиев и Даниел „Void“ Йорданов. Никой не може да бъде напълно уверен за триумфа си, защото както Void сам казва – „Късмета е доста голям фактор в тази игра, така че дори и най-слабия може да те победи и не бива да подценяваш никой.“

  

За поддържането на Вашето добро настроение и тонус за Вас ще коментират и едни от най-изявените кастъри в България. Korken и Vgbf ще са хората, които ще вземат контрол над Heartstone пулта и ще бъдат Вашите очи и учи. След това щафетата ще бъде поета от LoL кастърите Amon Aglar и RelentLex, които не само ще следят зорко за най-интересните моменти и ще ви информират за всички промени, но и ще се борят ефикасно със скуката при дълги срещи. В неделния ден на финалите по Counter Strike, Crash и Kaccy ще бъдат вашата приятна и неангажираща компания, която ще коментира за Вас.

  

Организаторите не спират до тук, като са поканили и множество специални гости от гейминг сферата в страната ни. Един от тях ще е BGniki, изявен български Hearstone играч, който ще поеме ролята на анализатор при двубоите в събота и неделя. Негов помощник ще бъде един от най-популярните родни покер играчи, Astrala, чиято любов към картите се е проявила и към любимото на хиляди Blizzard заглавие. В събота вечер на събитието ще присъстват Томислав „flyy“ Михайлов, мениджър на европейския LoL отбор ROCCAT и един от кастърите на LoL БългарияWeriwd. Те ще подпомогнат за по-детайлния разбор на игрите, като експертното им мнение ще бъде полезно за всички. Joseki и компания ще са закриващите гости на CS:GO и целия евент, които ще допринесат за подържането на високия дух и партито.

Източник: OGRECAST.COM

Прочетена 1759 пъти