Четвъртък, 16 Юни 2016 11:34

PBE: Soulstealer Vayne Избрана

Написана от 
Оценете
(3 гласа)
PBE: Soulstealer Vayne - 3.7 out of 5 based on 3 votes
Криейтив Комънс договорСтатията използва лиценз Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Внимание: Съдържанието в РВЕ сървъра е ориентировъчно - това, което виждате може да не се отрази на това, което в крайна сметка ще стане на обикновените сървъри или да не е на 100% същото! Моля, имайте това предвид, когато изграждате очакванията си!


Soulstealer Vayne
(Това ще бъде ексклузивен скин, който ще може да се изработва също като Hextech Annie.)

Soul Stealer Vayne е нов ексклузивен за Hextech Crafting скин. Можете да я получите като shard от Hextech Chest (изключително рядко) или чрез комбиниране на 10 лилави камъка. Когато съберете 10 лилави камъка и ги комбинирате, можете да изберете кой от ексклузивните елементи да придобиете. Планирано е да се  добавя ново съдържание на няколко пъти в годината, което не винаги ще бъде на тематика Hextech (както в този случай със Soulstealer Vayne). Също така Riot са наясно, че добавяйки повече от тези редки елементи, това може да се окаже предизвикателство за играчите да се сдобият с тях. В бъдеще ще бъдат пуснати Hextech Crafting промоции, в които понякога ще  бъде предлагано гарантирана бройка на n-брой лилави камъка. Riot ще планира внимателно всичко, за да балансира между  „твърде рядко“ и „прекалено често“ с обявяването на подобни промоции и добавянето на нови елементи.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Източник: surrenderat20.net

 

Последно променена в Вторник, 21 Юни 2016 14:13