Събота, 14 Септември 2013 00:50

Championship Thresh Избрана

Написана от 
Оценете
(19 гласа)
Championship Thresh - 4.6 out of 5 based on 19 votes
Криейтив Комънс договорСтатията използва лиценз Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Подобно на Championship Riven, сега се очертава отново да имаме скин посветен на Светоните финали. Преди минути с пача на PBE се появи скин на Thresh, носещ името Championship Thresh. Все още няма добавен сплаш арт, но скинът може да се види в игра. Дизайнът залага на синия цвят, който постевенно се превърна в обичаен за Световните финали, тъй като е основен за почти всички изображения свързани със събитието. Цената на скина за момента е 975 RP в РВЕ и най-вероятно ще бъде същата и в обикновените сървъри. 

 

Edit/Допълнение: Миналага година скинът на Riven беше наличен в магазина едва 8 дни. Лимитирана версия, което значи, че повече няма да се продава и не може да бъде закупен, след като е премахнат. Предполагаме, че принципът при предстоящия скин на Thresh ще е същият.

Едит1: Цветът на душите е променен от зелен на син. Малко по-надолу може да видите как ще изглеждат.

Едит2: Добавен е сплаш арт./Добавени снимки по-надолу./

Едит3: Подобрена е анимацията при умиране./Добавено видео./

 

Внимание: Съдържанието в РВЕ сървъра е ориентировъчно - това, което виждате може да не се отрази на това, което в крайна сметка ще стане на обикновените сървъри или да не е на 100% същото! Моля, имайте това предвид, когато изграждате очакванията си!

 

Splash Art

 

 

 

Изглед в играта 

 

 

 

 

 

Анимация при умиране

 


 

 

Източник

Последно променена в Петък, 20 Септември 2013 06:37