Петък, 12 Септември 2014 09:45

PBE: Fnatic Skins Избрана

Написана от 
Оценете
(8 гласа)
PBE: Fnatic Skins - 4.5 out of 5 based on 8 votes
Криейтив Комънс договорСтатията използва лиценз Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.

Внимание: Съдържанието в РВЕ сървъра е ориентировъчно - това, което виждате може да не се отрази на това, което в крайна сметка ще стане на обикновените сървъри или да не е на 100% същото! Моля, имайте това предвид, когато изграждате очакванията си!

С 3 години закъснение от Riot са решили, че и Fnatic заслужават да имат своя сет от скинове, които да увековечат триумфа им през първия състезателен сезон на League of Legends (тогава в състав: xPeke, Shushei, CyanideFL. LamiaZealot, Mellisan). Героите, които ще получат нов, изцяло Fnatic външен вид, са тези, с които отборът се изкачва през сезона до върха.Подобно на предишните отборно брандирани сетове - TPA и SKT T1 - и при този цената на един скин ще е 750 RP, като най-вероятно ще могат да се закупят и в пакет. Все още липсват Splash Arts и има анимации, върху които се работи, но показаното до момента в PBE е достатъчно като за пръв поглед.

Fnatic Gragas
(Посочената за момента цена е 750 RP.)Fnatic Janna
(Посочената за момента цена е 750 RP.)Fnatic Corki
(Посочената за момента цена е 750 RP.)

Fnatic Jarvan IV
(Посочената за момента цена е 750 RP.)Fnatic Kathus
(Посочената за момента цена е 750 RP.)

Източник: surrenderat20.net

Последно променена в Събота, 20 Септември 2014 13:42