Партньори


JAR Computers e сред утвърдените компютърни фирми на Българския пазар. Фирмата внася висококачествени ИТ продукти от водещи производители и се занимава с асемблиране на компютърни системи, продажба на компютърни компоненти, лаптопи, таблети, периферия и всичко свързано с информационните технологии.


"Оптик-Ком България” ЕООД е изцяло български интернет оператор, специализиран в разработка и изпълнение на телекомуникационни решения за корпоративни клиенти, кабелни оператори и интернет доставчици. Kомпанията е основана още през 1997 г. и в основната концепция на работа е заложена абсолютната безкомпромисност по отношение на качеството на предоставяните услуги. Оптик-Ком България ЕООД е официално лицензиран ISP и притежава търговската марка Optic-Com, регистрирана в патентното ведомство на Република България. В момента компанията оперира със сумарен капацитет над 10 Gbps (10240 Mbps) към Международното Интернет пространство и над 150 Gbps (153 600 Mbps) към българското Интернет пространство, което поставя компанията на водещи позиции в сектора.


Fast2Play.bg е онлайн магазин , част от най-голямата платформа за продажба на дигитални игри в света Kinguin. Фирмата предоставя на своите клиенти продукти за всички платфори като Steam, Origin, Uplay, Battle.net и т.н. на възможно най-ниските цени на пазара. Организира благотворителни турнири за събирането на средства за деца нуждаещи се от лечение. През 2014 Kinguin набира скорост и подкрепя множество eSports отбори, като спонсорира едни от най-големите организации и играчи в това число Team SoloMid, Fnatic, SK Gaming, Nihilum, Copenhagen Wolves, Team2g, Kungen, Reckful и други.


NEXT TV е кросмедийна платформа , вдъхновена от игрите, електронните спортове, новите технологии, интернет и социалните мрежи, дигиталните изкуства, музиката, екстремните спортове.

Платформата е изградена от уеб-портал, с ежедневни ъпдейти и отразяване на всичко ново от света на електронните спортове, тв предаване по BOX TV, както и канали във всички социални мрежи.

NEXT TV организира и партнира на събития свързани с активните млади хора, с интереси в сферата на гейминг, състезателен гейминг, музика и дигитален начин на живот.